Over Mij / Contact

Over mij

Mijn naam is Vanessa Vergracht en ben 40 jaar. Ik ben in de eerste plaats een énorme dierenvriend. Daarnaast omschrijven mensen mij als een empathisch, betrouwbaar en discreet persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Ik heb mijn hele leven al diertjes (hondjes, katjes, ...) gehad. Ik kan en wil me geen leven zonder dieren voorstellen. Ik woon, in Waregem, samen met mijn katje: KATootje (ja, over de naam heb ik heel lang nagedacht :) ). Ze kwam onverwacht (als vondelingetje) in mijn leven en het was liefde op het eerste gezicht. Ik zie haar onbeschrijfelijk graag, ze is mijn allerbeste vriendje en ik ben zo dankbaar dat ik haar baasje mag zijn.

Dieren zijn altijd de rode draad in mijn leven geweest. Ze maken me gelukkig, geven me energie en ze zijn mijn grootste steun en toeverlaat. Ik heb als vrijwilligster gewerkt in een asiel en voor een dierenrechtenorganisatie. Een beetje later heb ik na het behalen van enkele extra diploma's (uitbaten van een dierenpension + kattenverzorging + kattengedrag) mijn bedrijfje Kattentaal opgericht, wat nu al meer dan negen jaar bestaat. Binnenkort staan er nog enkele nieuwe projectjes op de planning: terug een paar uren per maand werken als vrijwilligster, extra opleidingen, ...

Contact

Kattentaal aanvaardt momenteel geen nieuwe klanten. Alvast bedankt voor uw begrip.