Dierenoppas en hondenuitlaatservice

Dierenoppas (hond, kat, ...) aan huis en hondenuitlaatservice regio Waregem, Anzegem, Deerlijk, Harelbeke, Wielsbeke, Zulte, Kruisem, Wortegem-Petegem, Desselgem, ...

Waarom kiezen voor een dierenoppas aan huis?

Een dierenoppas aan huis (catsit, dogsit, ...) is hét alternatief voor een kattenhotel, hondenpension, ...

Het grootste voordeel van een dierenoppas aan huis is dat uw diertje in z’n vertrouwde omgeving kan blijven terwijl u op vakantie bent, in het ziekenhuis verblijft, ...

Katjes bijvoorbeeld hechten heel veel belang aan hun (t)huis. Hier hebben ze immers zorgvuldig, op meerdere plaatsen (voor hen uiterst belangrijke) geurmarkeringen aangebracht. Persoonlijk vind ik dat een dierenoppas aan huis in geval van katjes (die van nature heel stressgevoelig zijn en niet houden van grote veranderingen) écht wel het verschil kan maken.

Elke situatie en elk dier is echter uniek. Ik neem enkel opdrachten aan waarvan ik oprecht vermoed dat Kattentaal een goede oplossing is voor uw diertje(s). In andere gevallen verwijs ik steeds door.

U kunt er alvast op rekenen dat ik uw (huis)dier zal verzorgen met de nodige liefde en professionaliteit.

Dierenoppas aan huis - Kattentaal - Advies katjes en dierenoppas aan huis regio Waregem

Wat gebeurt er concreet tijdens zo'n dierenoppas?

Dagelijks kom ik, tijdens uw afwezigheid, langs bij u thuis om uw diertje(s) te voorzien van de nodige verzorging. Concreet wil dit zeggen: eten geven, vers drinkwater zetten, kattenbak uitscheppen, met de hond gaan wandelen, ... Uiteraard zorg ik er ook voor dat alles steeds netjes blijft: de eet- en drinkpotjes tijdig volledig uitwassen, eventuele ongelukjes opruimen, ...

Ik vind het belangrijk om tijdens mijn bezoek elk diertje goed te observeren (gedrag, lichaamstaal, gezondheid) en correct in te spelen op de noden en wensen (spelen, negeren, knuffelen, kammen, ...).

Dagelijks krijgt u een update (met eventueel foto's / filmpjes) via WhatsApp (of dergelijke).

Praktische zaken voor de baasjes

Bij nieuwe potentiële klanten plan ik aanvankelijk steeds een gratis telefonisch gesprek in. Graag uw telefoonnummer nalaten bij uw aanvraag. U kan daar meteen eventueel ook meegeven op welke tijdstippen u het best bereikbaar bent, zodat ik hier rekening mee kan houden. Tijdens dit telefonisch gesprek stel ik u enkele vragen en hebt u meteen ook de ruimte om ook nog enkele zaken af te toetsen. Indien we op dezelfde golflengte zitten, kan er eventueel meteen ook een gratis en vrijblijvend bezoek bij u thuis ingepland worden.

Het bezoek bij u thuis is de uitgelezen kans om uw viervoetertje(s) aan mij te laten wennen, de klantenfiche te vervolledigen, te tonen waar ik alles kan terugvinden, mij de sleutel(s) te overhandigen, …

Ik reken geen extra's aan voor weekends / schoolvakanties / feestdagen. Noch voor extra dieren / taakjes of eens wat langer blijven. Ik vind het wel uiterst belangrijk dat ik mijn werk kwalitatief kan uitvoeren en vooral dat alle diertjes de nodige aandacht en zorg krijgen. In sommige gevallen is een verlening van een half uur naar een uur per oppas dus noodzakelijk / aan te raden. Afgaande van uw info (contactformulier + telefonische intake) kan ik u hiervan reeds proactief een inschatting geven zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan.

U kan mij tevens contacteren voor de oppas / het uitlaten van hondjes.

Elke situatie en elk diertje is uniek. Ik help graag meedenken naar een geschikte oplossing waarin we ons allemaal kunnen vinden en vooral waarbij het welzijn van de dieren centraal staat.

Ik kies er bewust voor om alleen te werken. Tijdig boeken (zeker voor oppasjes tijdens de zomer en schoolvakanties) is omwille van die reden zeker een must.

Ik heb ervaring in het toedienen van de standaard medicijnen / zalfjes. Voor diertjes die specifieke medicijnen / insuline nodig hebben, verwijs ik echter graag door naar een collega.

Prijzen

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op 1 bezoek van een half uur. De meerprijs voor een oppas van een uur (in plaats van een half uur) is 13 euro.

De prijzen zijn afhankelijk van de afstand tussen uw woonplaats en die van mij (Brouwerijstraat 100, 8790 Waregem). Indien u bijvoorbeeld 4,6 kilometer (enkel) van mij woont, dan betaalt u 20 euro / oppas van een half uur. Ik baseer mij op de routeplanner Google Maps (snelste route).

Opdrachten tussen 10 en circa 15 kilometer zijn in sommige gevallen ook mogelijk.

Minder dan 2 kilometer 18 €
Tussen 2 en 4,4 kilometer 19 €
Tussen 4,5 en 4,9 kilometer 20 €
Tussen 5 en 5,9 kilometer 21 €
Tussen 6 en 6,9 kilometer 22 €
Tussen 7 en 7,9 kilometer 23 €
Tussen 8 en 8,9 kilometer 24 €
Tussen 9 en 9,9 kilometer 25 €