Dierenoppas en hondenuitlaatservice

Dierenoppas (hond, kat, ...) aan huis en hondenuitlaatservice regio Waregem (Anzegem, Deerlijk, Harelbeke, Wielsbeke, Waregem, Zulte, Kruisem, Wortegem-Petegem, Sint-Eloois-Vijve, Desselgem, Beveren-Leie, ...)

Waarom kiezen voor een dierenoppas aan huis?

Een dierenoppas aan huis (catsit, dogsit, ...) is hét alternatief voor een kattenhotel, hondenpension, ...

Ik ben ervan overtuigd dat het merendeel van de mensen die een dierenhotel uitbaten een groot hart hebben voor dieren en er alles aan doen om de diertjes een leuke tijd te bezorgen tijdens hun verblijf in het pension, maar helaas is dit voor een heel groot percentage van de viervoetertjes niet voldoende. Zeker voor katjes (die heel stressgevoelig zijn en niet houden van grote aanpassingen) mag de impact niet onderschat worden.

Het grootste voordeel van een dierenoppas aan huis is dat uw diertje in z’n vertrouwde omgeving kan blijven terwijl u op vakantie bent, in het ziekenhuis verblijft, ... Katjes bijvoorbeeld hechten heel veel belang aan hun (t)huis. Hier hebben ze immers zorgvuldig, op meerdere plaatsen (voor hen uiterst belangrijke) geurmarkeringen aangebracht.

Kortom uit standpunt van de (meeste) diertjes bekeken kiest u, volgens mij, het best voor een dierenoppas aan huis.

U kunt er alvast op rekenen dat ik uw (huis)dier zal verzorgen met de nodige liefde en professionaliteit.

Dierenoppas aan huis - Kattentaal - Advies katjes en dierenoppas aan huis regio Waregem

Wat gebeurt er concreet tijdens zo'n dierenoppas?

Dagelijks (andere opties bespreekbaar) kom ik, tijdens uw afwezigheid, circa een half uurtje (andere opties bespreekbaar) langs bij u thuis om uw diertje(s) te voorzien van de nodige verzorging. Concreet wil dit zeggen: eten geven, vers drinkwater zetten, kattenbak uitscheppen, met de hond gaan wandelen, ... Uiteraard zorg ik er ook steeds voor dat alles steeds netjes blijft: de eet- en drinkpotjes tijdig volledig uitwassen, de kattenbak helemaal verversen wanneer nodig, eventuele ongelukjes opruimen, ...

Ik vind het belangrijk om tijdens mijn bezoek elk diertje goed te observeren (gedrag, lichaamstaal, gezondheid) en correct in te spelen op de noden (eventuele medische hulp, toedienen van medicatie, ...) en wensen (spelen, negeren, knuffelen, kammen, geruststellen, ...).

Na elk bezoek krijgt u, indien gewenst, een update (berichtje, telefoontje).

Tijdens mijn bezoeken houd ik een logboek bij met zaken die ik opmerk en die mogelijks (nog) beter kunnen. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan een extra drinkpotje, een ander merk kattenzand, ... Ik breng u hiervan, als extra service, steeds gratis en vrijblijvend op de hoogte na de oppasperiode (mondeling, per mail).

Praktische zaken voor de baasjes

Vooraf plan ik steeds een vrijblijvend (en gratis) kennismakingsgesprek in, met u, bij u thuis. Zo kunt u alvast een beeld van mij schetsen en kan er een fiche opgesteld worden met alle gegevens over uw diertje(s) en uw wensen. Dit is meteen ook de uitgelezen kans om uw viervoetertje(s) aan mij te laten wennen.

De sleutel kan dan meteen overhandigd worden, maar het is tevens mogelijk om dit later (enkele dagen voor de effectieve oppas) te regelen.

Na de oppas wordt de sleutel kosteloos teruggebracht op een afgesproken tijdstip.

De betaling kan gebeuren na de oppas (per overschrijving of cash bij de retour van de sleutel). Er hoeft geen voorschot betaald te worden.

Prijzen

Dierenoppas / hondenuitlaatservice (standaard (*) = circa half uur, ongeacht weekend of feestdag) 11,5 € exclusief kilometervergoeding (**)
Kilometervergoeding 0,30 € / kilometer

(*) Stuur mij gerust een mailtje indien u de prijs wil weten voor zaken die afwijken van de standaard.

(**) Bestaande klant (buiten regio Waregem)? Uiteraard kan het eerder afgesproken tarief nog behouden worden (indien in uw voordeel).