Dierenoppas en hondenuitlaatservice

Dierenoppas (hond, kat, ...) aan huis en hondenuitlaatservice regio Waregem, Anzegem, Deerlijk, Harelbeke, Wielsbeke, Zulte, Kruisem, Wortegem-Petegem, Desselgem, ...

Waarom kiezen voor een dierenoppas aan huis?

Een dierenoppas aan huis (catsit, dogsit, ...) is hét alternatief voor een kattenhotel, hondenpension, ...

Het grootste voordeel van een dierenoppas aan huis is dat uw diertje in z’n vertrouwde omgeving kan blijven terwijl u op vakantie bent, in het ziekenhuis verblijft, ...

Katjes bijvoorbeeld hechten heel veel belang aan hun (t)huis. Hier hebben ze immers zorgvuldig, op meerdere plaatsen (voor hen uiterst belangrijke) geurmarkeringen aangebracht. Persoonlijk vind ik dat een dierenoppas aan huis in geval van katjes (die van nature heel stressgevoelig zijn en niet houden van grote veranderingen) écht wel het verschil kan maken.

Elke situatie en elk dier is echter uniek. Ik neem enkel opdrachten aan waarvan ik oprecht vermoed dat Kattentaal een goede oplossing is voor uw diertje(s). In andere gevallen verwijs ik steeds door.

U kunt er alvast op rekenen dat ik uw (huis)dier zal verzorgen met de nodige liefde en professionaliteit.

Dierenoppas aan huis - Kattentaal - Advies katjes en dierenoppas aan huis regio Waregem

Wat gebeurt er concreet tijdens zo'n dierenoppas?

Dagelijks kom ik, tijdens uw afwezigheid, langs bij u thuis om uw diertje(s) te voorzien van de nodige verzorging. Concreet wil dit zeggen: eten geven, vers drinkwater zetten, kattenbak uitscheppen, met de hond gaan wandelen, ... Uiteraard zorg ik er ook steeds voor dat alles steeds netjes blijft: de eet- en drinkpotjes tijdig volledig uitwassen, eventuele ongelukjes opruimen, ...

Ik vind het belangrijk om tijdens mijn bezoek elk diertje goed te observeren (gedrag, lichaamstaal, gezondheid) en correct in te spelen op de noden en wensen (spelen, negeren, knuffelen, kammen, ...).

Dagelijks krijgt u (indien gewenst) een update (met eventueel foto's / filmpjes) via WhatsApp (of dergelijke).

Praktische zaken voor de baasjes

Bij nieuwe klanten plan ik steeds een vrijblijvend (en gratis) kennismakingsgesprek in. Dit vindt plaats bij u thuis. Zo kunt u alvast een beeld van mij schetsen. Dit is meteen ook de uitgelezen kans om uw viervoetertje(s) aan mij te laten wennen.

Per klant wordt er een gedetailleerde klantenfiche opgemaakt.

Met betrekking tot de sleutel e.d. zijn er meerdere mogelijkheden die ik u tijdens het kennismakingsgesprek graag toelicht.

Na de oppas ontvangt u van mij de afrekening. De betaling kan gebeuren op het rekeningnummer van Kattentaal: BE62 6528 3815 5561. Er hoeft geen voorschot betaald te worden.

Ik kies er bewust voor om alleen te werken. Tijdig boeken (zeker tijdens de zomer en schoolvakanties) is omwille van die reden zeker een must.

Prijzen

De standaard is een oppas van een half uur per dag.

Ik reken geen meerprijs aan voor weekends / schoolvakanties / feestdagen of voor extra taken of diensten.

Ik vind het wel uiterst belangrijk dat ik mijn werk kwalitatief kan uitvoeren en vooral dat alle diertjes de nodige aandacht en zorg krijgen. In vele gevallen (meerdere dieren, hondjes, ...) is een oppas van een half uur dus uiteraard niet voldoende / haalbaar.

Ik help graag meedenken naar een geschikte oplossing. Voor zaken die afwijken van de standaard / hondenuitlaatservice, mag u mij steeds contacteren.

Standaard dierenoppas 12,50 € exclusief kilometervergoeding
Kilometervergoeding 0,36 € / kilometer (heen & terug - Brouwerijstraat 100, 8790 Waregem)