Kattenoppas aan huis regio Waregem

Kattentaal is hét alternatief voor een kattenhotel of een kattenpension. Kattentaal is hoofdzakelijk actief in de regio Waregem (Anzegem, Deerlijk, Harelbeke, Wielsbeke, Zulte, Kruishoutem, Wortegem-Petegem, Sint-Eloois-Vijve, Desselgem, Beveren-Leie). Het grootste voordeel van een kattenoppas aan huis is dat uw huisdiertje in haar vertrouwde omgeving mag blijven terwijl u op vakantie bent. Katten hebben immers een grote nood aan routine en houden niet van verandering.

Katten zijn daarnaast zeer stressgevoelig. Een verblijf in een kattenhotel kan heel wat stress teweegbrengen bij een kat: het transportmandje, de autorit, de andere katten in het kattenpension, ...

Geuren zijn voor katten uiterst belangrijk. Katjes hebben een zeer goed reukorgaan en kunnen geuren waarnemen die mensen niet kunnen ruiken. Katten voelen zich het meest op hun gemak in een omgeving waar hun geur aanwezig is. Katten markeren dit geurtje door hun lichaam en kopje tegen allerlei voorwerpen zoals zetels en meubels aan te wrijven. Haar huis is dus eigenlijk een soort safe place voor haar. In een kattenhotel is uw kat dus enerzijds haar veilig plaatsje kwijt en anderzijds wordt ze omringd door de geuren van andere katjes.

Katten zijn solitaire dieren. Als ze mogen kiezen zijn ze het liefst alleen en liever niet in één ruimte waar meerdere katten samen zitten, al dan niet gescheiden door een wand of kooi, zoals dit het geval is in een kattenhotel.

Om uw vertrouwen te winnen en om alle details te bespreken is er steeds standaard een gratis kennismakingsgesprek voorzien.

U kunt er alvast op rekenen dat ik uw diertje(s) zal verzorgen met de nodige liefde en professionaliteit.

Werkwijze

Na uw vraag, neemt Kattentaal contact met u op om een datum voor een kennismakingsgesprek vast te leggen. Dit gesprek gaat door bij u thuis en is gratis. Tijdens dit gesprek worden alle details overlopen en alle afspraken vastgelegd. Dit kennismakingsgesprek is meteen ook de uitgelezen kans om uw huisdier aan mijn aanwezigheid te laten wennen. Vanaf dat moment wordt alles door Kattentaal geregeld tot u terug bent van reis.

Stel dat uw kat in het uitzonderlijke geval ziek wordt tijdens uw verlof zal er gepaste actie ondernomen worden. Dit alles in overleg met u, indien mogelijk. In dringende gevallen gaat Kattentaal echter meteen over tot actie om uw kat te helpen.

Diensten

Eetbakje verversen

Drinkbakje verversen

Kattenbak proper maken

Eventueel knuffelen, spelen, ... (afgaande van hetgeen het katje zelf wil)

Eventueel toedienen van medicatie

Eventueel kammen

Controle van de gezondheidstoestand (medisch, mentaal)

Tarief

Kattenoppas 10 € exclusief kilometervergoeding (*)
Kilometervergoeding 0,30 € / kilometer (*)

(*) Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen (uitgaande van 1 bezoek per dag van circa een half uur, ongeacht het aantal katjes, ongeacht weekend of feestdag).

(*) Nieuwe klant met specifieke wensen? Nieuwe opdracht voor lange periode? ... Stuur mij gerust een mailtje zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn om het totaalbedrag tot een minimum te beperken.

(*) Bestaande klant (buiten regio Waregem)? Uiteraard kan het eerder afgesproken tarief nog behouden worden (indien in uw voordeel).

(*) De kilometervergoeding wordt berekend vanaf (en tot) Brouwerijstraat 100, 8790 Waregem.